Folytatódik az összefogás

UTAZÁS Idén is március elején tekinthető meg Magyarország legnagyobb utazás kiállítása. Az Utazás 2018. elnevezésű találkozón Bács-Kiskun megye turisztikai szereplői, szolgáltatói és legjelentősebb attrakciókkal rendelkező települései közösen vesznek részt.

Bács-Kiskun megye idén is egységes arculattal, 80 négyzetméteren, 18 társkiállítóval (Baja, Kecskemét, Kiskunhalas, Kiskőrös, Soltvadkert, Bácsalmás, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Császártöltés, Hajós, Nemesnádudvar, Érsekhalma, Kunszállás, Fülöpjakab, Jakabszállás, Tiszakécske, Bócsa, Bugac) együtt 12 standon jelenik meg Magyarország legrangosabb turisztikai seregszemléjén. Bács-Kiskun megye is csatlakozott az országos kezdeményezéshez, melynek következtében a turisztikai fejlesztéseknek köszönhetően számos család barát hely, helyszín várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat.
Az Utazás kiállítás március 1-jén nyílt meg Budapesten, a Hungexpo területén. A rendezvény D pavilonja az „Itthon” nevet kapta, ahol a Bajai Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai népszerűsítik Baját, míg a gasztroudvarban számos finomság mellett a Baja Marketing Kft. csapata által készített hungarikum bajai halászlevet is megkóstolhatja az érdeklődő közönség.
A kiállítás első napján Fercsák Róbert polgármester és Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója is részt vett.
Az idén 41 éves rendezvénysorozat március 1. és 4. között várja a látogatókat.

Top
Ezen az oldalon cookie-kat használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk…